Select program from MPTS udp multicast

This forum is about all development around libVLC.
vuknikolic
New Cone
New Cone

Select program from MPTS udp multicast

Postby vuknikolic » 12 Oct 2018 11:29

Hi

can someone know how to play selected program from udp multicast MPTS
in vlc player network MRL udp://@232.171.193.99:5000, edit options :network-caching=666 :program=104 where 104 is SID of program in MPTS

i tried with libvlc_video_set_track(p_mi,104); but this is not what i was looking for.

how to apply :program=104 parameter in code below.

thx in advanced for any help

regards
vuk

Code: Select all

p_md = libvlc_media_new_location(p_li, PAnsiChar(UTF8Encode(mrl))); if (p_md <> NIL) { p_mi = libvlc_media_player_new_from_media(p_md); if (p_mi <> NIL) { libvlc_video_set_key_input(p_mi, 1); libvlc_video_set_mouse_input(p_mi, 1); libvlc_media_player_set_display_window(p_mi, cardinal(pDisplay)); libvlc_media_player_set_media(p_mi, p_md); libvlc_media_player_play(p_mi); libvlc_video_set_callbacks(p_mi, libvlc_video_lock_cb, libvlc_video_unlock_cb, libvlc_video_display_cb, @vctx); libvlc_video_set_format(p_mi, 'RV32', VIDEORAW_W, VIDEORAW_H, VIDEORAW_W*4); libvlc_video_set_format_callbacks(p_mi, libvlc_video_format_cb, libvlc_video_cleanup_cb); libvlc_audio_set_callbacks(p_mi, libvlc_audio_play_cb, nil, nil, nil, nil, Pointer(FAudioCbCtx)); libvlc_audio_set_format(p_mi, 'S16N', 48000, 2); } libvlc_media_player_play(p_mi); libvlc_media_release(p_md); } }

Jean-Baptiste Kempf
Site Administrator
Site Administrator
VLC version: 4.0.0-git
Operating System: Linux, Windows, Mac

Re: Select program from MPTS udp multicast

Postby Jean-Baptiste Kempf » 20 Jan 2019 23:38

There is a call to change the program of the media.
Jean-Baptiste Kempf
http://www.jbkempf.com/ - http://www.jbkempf.com/blog/category/Videolan
VLC media player developer, VideoLAN President and Sites administrator
If you want an answer to your question, just be specific and precise. Don't use Private Messages.

Return to “Development around libVLC”